Apertae Musarum ianuae







Apertae Musarum ianuae



Това не е професионален блог или блог правен от професионалист. Това са моите импровизации според личния ми вкус и вкусовете, които предпочита моето семейство. Всичко е направено с любов и ентусиазъм.

понеделник, 15 ноември 2010 г.

Мус от авокадо

Продукти:
- 1 плод авокадо
- 1 пакетче крема сирене (125 гр)
- 3 скилидки чесън
- сок от 1/2 лимон


Приготвяне:
Авокадото се обелва и нарязва на парченца. Слага се в дълбока купа (или блендер) заедно с крема сиренето и чесъна. Добавя се сока изцеден от половин лимон. По желание може да се добави сол и черен пипер, както и зехтин. Според мен обаче вкуса е достатъчно силен и без тях. Всичко се пасира до получаване на гладък мус. Сервира се в купички като разядка.
Приятен апетит!

4 коментара:

  1. Лили, като си готова, прати малко и насам :))

    Изглежда много добре, харесва ми рецептата, хем бърза и лесна, хем вкусна :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за милите думи Федора :)

    ОтговорИзтриване
  3. Правих го за 8 март, Благодаря за рецептата!

    ОтговорИзтриване