Apertae Musarum ianuae







Apertae Musarum ianuae



Това не е професионален блог или блог правен от професионалист. Това са моите импровизации според личния ми вкус и вкусовете, които предпочита моето семейство. Всичко е направено с любов и ентусиазъм.

събота, 22 септември 2012 г.

Моят нов живот

Здравейте приятели!
Малко бях позарязала блога си. Не съм публикувала нищо отдавна, но си имам причини за това. Имам събрани само няколко снимки в компютъра. Когато им дойде реда ще ги публикувам. 
Всъщност ще ви разкажа за причината, която ме спря т.к тя ще бъде в центъра на предстоящите ми публикации.  Ще започна от началото. Не съм публикувала от около година. Първите три месеца, защото рязко спрях да готвя. Всичко изведнъж придоби  ужасяваща миризма. Следващите няколко месеца преодолях това препятствие и ми дойде апетита (даже двойно), но пък не стигах масата/печката и т.н. Следваха няколко месеца безсъние и постоянна ангажираност. С две думи изминалата година беше най-щастливата в живота ми! 
Имам си дъщеричка - Белослава. Тя вече е на шест месеца и се захранваме доста успешно. Следващите ми публикации ще са свързани със захранването на бебетата или по-точно с нашето захранване - Захранване водено от бебето (baby-led-weading)
Ето една снимка за начало, а по късно ще пиша повече. Надявам се с нашия опит да сме полезни!
                                          

2 коментара: